Product DirectionsNederlandsALUMABRITE CBX

MARIENE RANG ALUMABRITE CBX®
REINIGT, HELPT & BESCHERMT RUW EN GEANODISEERD ALUMINIUM
VERWIJDERT WATERVLEK, OXIDE, ROET, BODEM
BLADEREN BESCHERMENDE ALUMINIUMOXIDE COATING
ZAL HET ALUMINIUM NIET CORRODE

ALUMABRITE CBX® kan warm of koud worden aangebracht met een hogedrukspuit, tuin-/pompspuit of borstel.

ROUTEBESCHRIJVING:

1. Gebruik Full Strength voor zware opbouw. Verdun 1:1 met warm water voor lichte opbouw. Test eerst op een onopvallend gebied, voordat u het op het hele gebied aanbrengt. Eventueel los materiaal afborstelen. Verwijder zeevervuiling met ALGEX® en olieachtige verontreinigende stoffen met BOAT CLEAN PLUS®, indien aanwezig, volgens de aanwijzingen op de flessen. Aluminium moet droog zijn, vrij van bio-fouling, olie en vet voordat ALUMABRITE CBX® wordt aangebracht, anders kunnen er strepen en vlekken ontstaan.
2. Giet in een plastic tuinspuit en spuit ALUMABRITE CBX®, met een fijne spray, van onder naar boven en weer terug naar beneden en zorg ervoor dat het oppervlak volledig doordrenkt is, zonder vlekken te missen. nat houden; LAAT NIET DROGEN VOOR HET SPOELEN. Wacht 1 tot 5 minuten totdat aluminium helder wordt en spoel schoon met schoon water met een tuinslang of hogedrukreiniger, voordat aluminium melkachtig of wit wordt. Bij zware opbouw kunnen extra toepassingen nodig zijn. Werkt het beste bij 70°F ± 15°F (21°C ± 9°C).
3. Als het schoon en droog is, beschermt u aluminium met ALUMETRON® en VS721®.

NIET BEVRIEZEN
BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN

VOORZICHTIGHEID:
KAN OGEN IRRITEREN. KAN DE HUID IRRITEREN. Kom niet in de ogen. Niet op de huid of kleding komen. Adem geen dampen in. Draag beschermende handschoenen/kleding en oog-/gezichtsbescherming bij het mengen of gebruiken. Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte.

SPOEDEISENDE HULP:
Indien ingeslikt, bel dan onmiddellijk een Antigifcentrum of een arts. Geen braken opwekken. Bij contact met de ogen 5 minuten spoelen met water. Indien op de huid, goed afspoelen met water. Indien op kleding, kleding verwijderen en wassen. Zoek medisch advies als ongemak of irritatie aanhoudt.