Product DirectionsNederlandsAlumabuff

ALUMABUFF™ Verwijdert oxidatie, vlekken, aanslag, strepen en verkleuring.
Gebruik met LINEAR BUFFER™ of met de hand. HYPEXINE™ tilt vlekken naar het oppervlak zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

DIRECTIONS:

Schoon aluminium. Verwijder zeegroei met ALGEX™ en vuil en verontreinigende stoffen met BOAT CLEAN PLUS™. Niet polijsten als ALUMABUFF™ uitdroogt. Opnieuw smeren door te besproeien met water.

MACHINE BUFFEN: Gebruik een LINEAR BUFFER™ met een ALUMABUFF PAD™. Breng ALUMABUFF™ gelijkmatig aan op een gebied van 2 tot 3 m² en op de pad met een kwast. Zet de LINEAR BUFFER™ aan en breng aan op het aluminium oppervlak terwijl u de druk verhoogt. Beweeg de machine langzaam van boven naar beneden, waarbij u de lengte van de pad altijd evenwijdig aan de nerf van het aluminium houdt. Herhaal dit totdat de vlekken en strepen zijn verwijderd. Ga verder naar het aangrenzende gedeelte, met een lichte overlap. Resten wegspoelen of krachtig wassen.

HANDPOFEN: Breng ALUMABUFF™ gelijkmatig aan op een gedeelte van 1 m² en op een MARINE POWER MITT™ of een zachte doek met een kwast. Polijst het aluminium oppervlak in een heen en weer beweging evenwijdig aan de richting van de nerf totdat de vlekken en strepen zijn verwijderd. Ga verder naar het aangrenzende gedeelte, met een lichte overlap. Resten wegspoelen of krachtig wassen.

BESCHERMING: bescherm na het herstellen van uw boot of pontons het oppervlak tegen toekomstige vlekken, oxidatie en zoutschade tot maximaal
5 jaar met ALUMETRON™. Breng VS721™ onder de waterlijn aan om vervuiling van de zee te verminderen en de prestaties en het brandstofverbruik van uw boot te verbeteren.

NIET BEVRIEZEN
GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

WARNING:
Kan huid- en oogirritatie veroorzaken. Niet doorslikken. Vermijd contact met oog & huid.

FIRST AID TREATMENT:
NA INSLIKKEN: Mond spoelen. GEEN braken opwekken. Bel een ANTIGIFCENTRUM of een arts/arts als u zich onwel voelt. BIJ CONTACT MET DE OGEN: goed afspoelen met water. BIJ CONTACT MET DE HUID: goed afspoelen met water.

Join Our Customer Appreciation List
Get News, Exclusive Updates and On Our Featured Products
Weekly Special
Join Our Customer Appreciation List
Get News, Exclusive Updates and On Our Featured Products
Weekly Special