Product DirectionsNederlandsCANVAS SHIELD

Met

Drykon

DEKKING: 35 – 60sq. ft. ONE COAT (20oz fles), 210 – 360sq. ft. ONE COAT (1US Gal Jug)

GOED SCHUDDEN VOOR & TIJDENS GEBRUIK


ROUTEBESCHRIJVING:

Was de stof met FABRI-KLEAN®, spoel goed uit en laat goed drogen. Bescherm aangrenzende oppervlakken tegen overspray. Spuit stof met CANVAS SHIELD® (met behulp van de trekkerspuit op de fles of een tuinsproeier) tot het gelijkmatig nat is. Als het droog aanvoelt, een 2e laag aanbrengen. Laten drogen en uitharden; 12 tot 24 uur afhankelijk van de temperatuur. Bescherm de behandelde stof tegen regen, dauw en vocht totdat deze volledig is uitgehard. Beste resultaten bij toepassing in direct zonlicht en bij temperaturen boven 70°F – 21°C. Niet aanbrengen beneden 60°F – 15,5°C. Jaarlijks opnieuw aanvragen of indien nodig.

COVERAGE:
35 – 60 Ft² (3,25 – 5,6 M²), afhankelijk van materiaal en applicatiemethode.

Marinestof waterdicht maken?

OPMERKING: De meeste boothoezen, Bimini-tops, boot- en pontonboothoezen, zeilhoezen, dodgers en T-tops kunnen gemakkelijk worden gereinigd met FABRI-KLEAN® stofreiniger en waterdicht worden gemaakt met CANVAS SHIELD® stofbescherming, terwijl ze op hun plaats op de boot zitten . Zeilhoezen en bootkussens moeten worden verwijderd en schoongemaakt en waterdicht gemaakt met de stoffen beschermer op het dok of buiten het terrein. Spuit CANVAS SHIELD® altijd buiten of in een goed geventileerde ruimte.

  1. Spuit het buitenoppervlak van het zeildoek met een waterstraal uit een tuinslang om los vuil weg te blazen en het oppervlak grondig nat te maken.
  2. Spuit FABRI-KLEAN® rechtstreeks op alle harde grond zoals vogelpoep en spuit vervolgens het hele oppervlak met een gelijkmatige nevel.
  3. Boen het mariene canvas met een zachte borstel totdat alle grond is opgetild.
  4. Schoonspuiten met een waterstraal. Herhaal 2. en 3. indien nodig.
  5. Bootdoek goed laten drogen.
  6. Spuit CANVAS SHIELD®-stofbescherming op Sunbrella of ander marine canvas tot het gelijkmatig nat is (direct uit de fles of met behulp van een tuinsproeier met pomp).
  7. Als het droog aanvoelt een 2e laag aanbrengen.
  8. Laat de CANVAS SHIELD®-stofbeschermer 12 tot 24 uur uitharden, afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid, om hem te beschermen tegen regen of dauw.

Het meest populaire merk van marine canvas is Sunbrella. Top Gun, Top Notch, WeatherMax, Shoretex, Coast Guard, Recacril, Outdura en Sunforger zijn andere veel voorkomende merken. Er zijn anderen. Ze zijn meestal gemaakt met in de massa geverfde acryl- of polyesterdraden. FABRI-KLEAN, stofreiniger en CANVAS SHIELD, stofbescherming, kan veilig worden gebruikt voor het reinigen en waterdicht maken van alle marine canvas en andere buitenstoffen gemaakt van natuurlijke en synthetische garens.