Product DirectionsNederlandsEZ Buff

Eenstaps polijstcrème voor gelcoat

ROUTEBESCHRIJVING:
Oppervlak reinigen met BOAT CLEAN PLUS™ en water, afspoelen en drogen.

Licht tot medium geoxideerde gelcoat:

  1. Gebruik een roterende buffer en een wollen pad op lage tot gemiddelde snelheid.
  2. Breng EZ BUFF™ aan op een sectie van 2’ x 2’ met een borstel of doek en prime de pad met EZ BUFF EXTENDER™ of EZ BUFF™.
  3. Poets het gebied, met gemiddelde druk, in een zijdelings en op en neer overlappend patroon. Terwijl de polijstcrème is verbruikt, verlaagt u de druk en blijft u polijsten totdat u de gewenste glans bereikt. Als EZ BUFF™ begint te drogen, spuit dan met EZ BUFF EXTENDER™. Reinig de pad vaak tegen een scherpe stalen staaf terwijl u de buffer laat lopen.
  4. Werk onbereikbare plekken met de hand af met EZ BUFF™ en een doek. Herhaal indien nodig. Veeg schoon met een microvezeldoek en bescherm met twee lagen PREMIUM BOAT SHINE™.

Zwaar geoxideerde of gekleurde gelcoat:
Schrob het oppervlak met BOAT SCRUB™ en een MARINE POWER MITT™ of roterende buffer en wollen pad, en polijst vervolgens tot een hoge glans met EZ BUFF™. Altijd vochtig houden. Als BOAT SCRUB™ begint te drogen, besproei dan met water.

WAARSCHUWING:

Kan oogirritatie veroorzaken. VOORZORGSMAATREGELEN: Vermijd contact met de ogen.

SPOEDEISENDE HULP:

INDIEN INSLIKKEN:
Mond spoelen. GEEN braken opwekken. Bel een ANTIGIFCENTRUM of een arts als u zich onwel voelt.

INDIEN OP DE HUID (of haar):
Afwassen met water en zeep.

INDIEN IN DE OGEN:
Voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig en eenvoudig te doen. Ga door met spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.